Tuesday, June 8, 2010

Sibuk sungguh...

Assalamualaikum....
Hampir 1/2 tahun tak update blog... Mmg busy sesangat dgn kerja n life... Mcm2 nk kena buat... Tapi hari ni tetiba terpanggil utk tulis balik kat blog ni.

Sepanjang 1/2 tahun ni, dah mcm2 hal berlaku. Tak tahulah perasaan ni... Hepi, sedih, marah, kecewa dan mcm2 la dok bercampur baur. Tapi yang berlalu biarkan berlalu. Malas nak ingat. Kalau ingat pun buat sakit hati.
Saya pun dah pindah dok umah baru. Sewa dgn kwn2 baru. Rumah teres 2 tingkat. Walaupun mahal sikit dari apartment yg saya stay dulu, sekurang2nya lebih selesa.

Baru2 ini, saya pergi menyaksikan perlawanan ragbi diantara Sikamat Gunners vs D Perpatih kat Institut Perguruan Raja Melewar di Seremban. Team hubby saya ~ Sikamat Gunners ~ berjaya merangkul gelaran Johan Cup. Tahniah untuk team tersebut.

Kat bawah ni ada gambar2 yang di snap oleh kawan baik saya, Nana sepanjang perlawanan tersebut.

Sesi warm-up

Perlawanan sedang berlangsung

Berusaha keras Sikamat Gunners untuk menang (jersi merah)

Penyokong Sikamat Gunners setia memberi sokongan

Piala Pusingan dan Piala Kejohanan Ragbi Liga N.Sembilan 2010


My hubby (tengah) dgn teammate dia selepas game tamat

Sikamat Gunners Rugby Club (SGRC)

Lan, Badang & Besut

Lan & Amy

Amy & Nana

So, setakat ini dulu buat kali ini. Insyaallah, masa akan datang saya akan update cerita2 yang terbaru tentang diri saya k. Sekali lagi saya mohon maaf diatas kelewatan mengupdate blog ni. Jaga diri kalian k.

"Sayang selalu"

No comments:

Post a Comment